Spectacole

DEMO:

Traditii Clujene este cu Ioan Selesi la Casa de Cutura a Studentilor Cluj Napoca – 1 oct. 2018

 

 

 

Festivalul Folcloric „Zilele Orlatului” 2018

Publicul a avut prilejul să-i vadă pe îndrăgiții interpreți  Nicolae Furdui Iancu, Sergiu Cipariu, Sebastian Stan, Ansalmblul „Orlățelul”, Ina Todoran, Florin Boita, Angela Buciu, Ansamblul Jidvei România (melodii din patrimoniul cultural, chinamassageinyork, cântece ciobănești, colaj maramureșan, soliști vocali ai ansamblului -partea a III a, colaj de cântece bănățene). Prezentarea și momentele vesele vor fi asigurate de actorul Ioan Seleși, rosextube.

Publicul a fost încântat cu muzică de calitate oferită de îndrăgiții interpreți Nicolae Furdui Iancu, Sergiu Cipariu, Sebastian Stan, Ansamblul „Orlățelul”, Ina Todoran, Florin Boita, Angela Buciu, acompaniaţi de Ansamblul „Jidvei România”. Prezentarea și momentele vesele au fost asigurate de cunoscutul actor Ioan Seleși.

Vezi AICI mai multe!

Dragi prieteni , Sambata 15 Octombrie va invitam la un nou spectacol marca De La Romani Pentru Romani alaturi de : Nicu Paleru ,Trupa Bambi , Ioan Seleși ( momente vesele ) care va avea loc la Clubul Alsaa Airport.  Pentru rezervari si bilete sunati la 0894738899- Maria . 

Va asteptam cu drag!!

Glasul Ceaunelor de la Moneasa – ediția a V-a 2016

…Programul artistic la teatrul de vara a fost de excepție cu invitați de marcă. Pentru prima data la Moneasa a fost prezent Ioan Seleși ,,Maestrul de Ceremonii”- prezentator și umorist izmir travesti esra, un om deosebit de talentat, care în data de 25 septembrie 2016 va sărbători 40 de ani de activitate și îi va fi decernat titlul de ,,Cetățean de Onoare” al satului Criștelec, comuna Măieriște, județul Sălaj. Este o plăcere să stați în compania acestui om, și ar fi o adevărată plăcere să-l avem mereu printre noi la spectacole…

Vezi articol complet AICI!

 

Festivalului de umor ,,Ceapa de Aur”.29.09.2014

Ioan Seleși a participat la festival în calitate de concurent din partea Cercului Militar Zalău, cu o piesă din repertoriul propriu intitulată “Îs nervos de numa tună”. sursa: graiulsalajului.ro

“Comedy Cluj” octombrie 2014

În cadrul Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj, miercuri seara a avut loc lansarea filmului “Usturoi”. Evenimentul s-a desfăşurat la Cinematograful Florin Piersic (fost Republica) în prezenţa a peste 1.000 de spectatori. Casele de bilete au fost închise cu două zile în urmă, pentru prima dată de la inaugurarea cinematografului. Sala a devenit neîncăpătoare, multă lume a stat în picioare sau chiar pe jos. La eveniment a participat şi Emil Boc, primarul Clujului. După vizionare au avut loc dialoguri între spectatori şi realizatorii filmului.

Lung-metrajul “Usturoi” a fost turnat în mare parte în Sălaj (Treznea, Moigrad, Buciumi, Pusta Agrijului, Agrij, Gârcei) în perioada mai-iunie 2012. Este primul film independent, turnat cu voluntari. Filmul este o coproducţie româno-americană scris şi produs de Radu Bazavan şi regizat de Lucian Alexandrescu, un român născut la Sibiu, cu domiciliul în SUA. Într-o scurtă discuţie avută cu “creierul” filmului, Radu Bazavan, acesta îmi spunea că a fost încântat de frumuseţea plaiurilor sălăjene şi mai ales de ospitalitatea localnicilor. În distribuţia filmului îi găsim pe copiii Darius Stoica (Eremia) din Jibou şi Sebastian Topan (Nicuşor) din Gîrbou. Personajul care dă titlul filmului Usturoi este întruchipat de Tibi Covaci, solist instrumentist al ansamblului “Porolissum” din Zalău. Îi mai găsim pe Nicu Varga din Pustă, care este şeful clanului Ceapă, pe cunoscutul comic Ioan Seleşi, care joacă rolul unui Chaplin local, pe Istvan Kanalas din Borla, pe renumitul bucătar Mircea Groza, pe Alina Crângău şi Răzvan Dragoş.

sursa:graiulsalajului.ro

Zilelele orasului Sântana 30.05.2014

Prezentarea spectacolului si momente vesele Ioan Selesi.Invitati speciali Benone Sinulescu si Mariana Deac. Primăria Oraşului Sântana  şi Consiliul local organizează cea de-a XI-a ediţie a Zilelor Oraşului Sântana 2014, care se vor desfăşura pe parcursul a 3 zile (4-6 iulie) şi vor cuprinde activităţi artistice şi sportive, concursuri, expoziţii de animale şi păsări, premierea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie şi concerte în aer liber. Cu această ocazie, invităm toţi locuitorii să participe la aceste evenimente.

sursa:http://www.ghidularadean.ro/

Prezentare spectacol pentru romanii din Dublin.04.11.2014

Umoristul zalauan Ioan Selesi a fost invitat la Dublin pentru a fi protagonistul spectacolului „De la romani, pentru romani”. „ Am fost invitat la Dublin de Lucian Senchea, organizator de spectacole de acolo, la inceputul lunii octombrie. Spectacolele au avut loc in zilele de 1,2 si 3 noiembrie. In spectacol mai erau Nicu Paleru, Cristi Zalaru sI Ioana Barbuliceanu, o fetita care canta la chitara si care era protagonista filmului , un manifest impotriva exploatarii gazelor de sist. Filmul a castigat marele premiu al Festivalului de Film Ecologic.

sursa:http://www.graiulsalajului.ro

Zilele Orasului Cisnadie

Prezentarea spectacolului si momente vesele Ioan Selesi.De vineri pana duminica, Cisnadia a fost capitala folclorului – si nu numai – aducand pe aceeasi scena ansambluri cunoscute din tara si din strainatate.

sursa: www.ziarelive.ro/

Usturoi (2014). SOMETIMES ALL YOU NEED IS AN ADVENTURE

Ieremia Ceapă, un băiat rrom dintr-un sat pierdut al Transilvaniei, România, se plânge celui mai bun prieten, Nicușor, de sărăcia pe care o îndură familia sa și de faptul că fratele său vrea să se căsătorească cu fiica bogatului Usturoi, dar nu are bani pentru asta. Cei doi fug de la școală către marele oraș pentru a deveni actori și a-și creea un trai mai bun. Drumul lor este presărat cu aventuri, de la situații periculoase cu oameni dificili, la o posibilă întâlnire cu Poliția atunci când încearcă să meargă fără bilet cu trenul, dar în final ajung teferi la Cluj. Din păcate planul lor de a deveni actori se năruie și cei doi sunt trimiși acasă cu mașina Poliției. Pe drum află un secret ce va salva ziua și va facilita căsătoria fratelui lui Ieremia cu frumoasa fată a lui Usturoi. vezi mai mult

 • Lavinia Pop 13 martie 2019 at 13:24

  Sa va tina Dumnezeu sanatosi,sa puteti face mai departe ceea ce faceti,ca faceti EXCELENT!Umorul de calitate este balsam pentru suflet,mai ales cand este adus in fata publicului de profesinisti adevarati!Eu personal,va felicit si felicit pe domnul Selesi,pentru energia pe care o emana pe scena.

  Lavinia Pop

  • Selesi 13 martie 2019 at 13:25

   Multumesc frumos!

  Back to top